Serviciile noastre

Cumpărați un permis de conducere românesc

Cumpărați permisul de conducere. Dacă doriți să cumpărați un permis de conducere înregistrat real, ați venit în locul potrivit!

Prelucrăm și oferim documente reale precum permis de conducere, pașaport, cărți de identitate, vize, certificate IELTS, permise de ședere, permise de muncă și alte documente. Suntem producatori si furnizori de permise de conducere originale sau de calitate. Procesăm și emitem permise de conducere autentice înregistrate care vă permit să călătoriți în Italia, Franța, Belgia, Elveția, Polonia, România și să lucrați în Uniunea Europeană (UE). Permisele noastre de conducere autentice sunt importante și înregistrate în baza de date prefecturală și guvernamentală necesară. Contactați-ne pentru mai multe informații

Cumpărați o carte de identitate

Cumpărați o carte de identitate. Dacă doriți să cumpărați o carte de identitate reală, ați venit în locul potrivit!

Prelucrăm și oferim documente reale precum permis de conducere, pașaport, cărți de identitate, vize, certificate IELTS, permise de ședere, permise de muncă și alte documente. Suntem producatori si furnizori de carti de identitate originale sau de calitate. Cărțile noastre de identitate autentice sunt importante și înregistrate în baza de date guvernamentală necesară. Contactați-ne pentru mai multe informații

Cumpărați pașaport. Dacă vrei să cumperi un pașaport adevărat, ai ajuns la locul potrivit!

Prelucrăm și oferim documente reale precum permis de conducere, pașaport, cărți de identitate, vize, certificate IELTS, permise de ședere, permise de muncă și alte documente. Suntem producatori si furnizori de pasapoarte originale sau de calitate. Pașapoartele noastre autentice sunt importante și înregistrate în baza de date guvernamentală necesară. Puteți călători oriunde cu pașaportul. Contactați-ne pentru mai multe informații

Cumpărați permisul de conducere online

Astăzi procedura este atât de complexă încât unii cetățeni sunt nevoiți să schimbe țări pentru a găsi soluții pe care le găsesc rar.

Poți cumpăra un permis de conducere direct de la o școală de șoferi fără a fi nevoie să treci un examen. Lucrăm în culise pentru a vă obține un permis de conducere european valabil în limba română.

Am dezvoltat un sistem care vă garantează anonimatul absolut, astfel încât în ​​cazul unei inspecții să fiți în regulă, astfel încât să puteți conduce liniștit și să nu aveți de ce să vă faceți griji.

Permis de conducere, demonstrație

Permisul de conducere este un document oficial care conferă dreptul administrativ de a conduce un vehicul într-o anumită țară. Vă dă dreptul să conduceți pe drumurile publice cu unul sau mai multe vehicule care sunt un autoturism (categoria B pentru mai puțin de 3500 kg și C pentru mai mult de 3500 kg), o motocicletă (categoria A), un moped, un camion (categoria C) , un autobuz (categoria D) sau pentru vehicule cuplate (categoria E).

Dacă o persoană comite un accident de circulație, lipsa permisului de conducere duce automat la pierderea acoperirii asigurării. În plus, există o procedură penală mult mai strictă pentru vătămarea proprietății sau vătămarea corporală, ducând în unele cazuri la acuzația de omor din culpă de gradul I.

Cumpărați permisul de conducere online

De regula permisul de conducere se obtine de la varsta de 18 ani, cu cateva exceptii precum permisul de conducere AM in majoritatea tarilor Uniunii Europene, care iti da dreptul sa conduci mopede, a caror viteza este limitata la 45 km/h. De la 14 ani. Acum puteți cumpăra cu ușurință un permis de conducere de la noi. Află cum aici.

Permisul de conducere internațional, contrar multor credințe, este doar traducerea unui permis de conducere național în mai multe limbi și permite deținătorului acestuia să conducă doar în țările care îl recunosc. Valabil doar pentru maximum trei ani, trebuie purtată o licență națională valabilă. Contactați-ne acum pentru a începe procesul de obținere a permisului de conducere.

Oriunde ai fi, fie că ești din nord sau sud, est sau vest, european, asiatic, american sau african, achiziționarea unui permis de conducere românesc, francez, belgian sau elvețian de pe acest site ar fi o oportunitate grozavă pentru tine. Dacă sunteți francez, elvețian, belgian sau străin cu reședința în România, Franța, Polonia, Belgia, Elveția, Spania sau Germania, atunci cumpărarea unui permis de conducere pe acest site ar fi o decizie mult mai bună pentru dvs.

Cum să cumperi un permis de conducere de pe acest site?

Lucrăm cu școli de șoferi din România, Germania, Franța, Belgia, Elveția, Luxemburg și Monaco, pe care le trec sute de șoferi în fiecare an. Cu toate acestea, suntem conștienți că este posibil să fiți prea departe de noi sau să nu aveți prea mult timp și bani la dispoziție. Dosarul dumneavoastră va fi tratat sub numele uneia dintre aceste școli automate, cu consecvență și profesionalism, astfel încât să nu existe o diferență vizibilă între acesta și restul.

Vă vom înscrie la examenul teoretic și practic și veți promova automat examenul. Permisul dvs. de conducere va fi apoi transmis uneia dintre aceste școli de șoferi, care ni l-a trimis în numele parteneriatului nostru și după înregistrarea permisului de conducere în baza de date prin contactele noastre locale. Vă vom trimite înapoi printr-un expeditor de marfă.

Oferim absolut toate categoriile de permise de conducere in Romania, Germania, Franta, Belgia, Elvetia, Luxemburg si Monaco, de la subcategorii de categoria A pentru vehicule cu doua roti pana la subcategorii de categoria D pentru pasageri prin subcategorii de categoria B si C pentru vehicule usoare si camioane.

Îți poți folosi permisul de conducere românesc în toată Europa. Contactați-ne acum pentru a obține propriul permis de conducere. Pentru a obține un permis de conducere românesc, german, austriac, elvețian, portughez, olandez și polonez. Vă rugăm să ne contactați acum.

Trimite mesaj

De asemenea, ne puteți contacta în legătură cu achiziționarea WhatsApp făcând clic pe butonul WhatsApp din partea de jos a ecranului. Veți fi apoi contactat de un membru al echipei noastre care vă va furniza instrucțiuni de plată sau informații personale care vor fi scrise pe document. De asemenea, puteți cumpăra un permis de conducere românesc, german, francez, belgian, polonez și elvețian, carte de identitate franceză, pașaport, consiliere fiscală, fișă de plată, card gri, certificat de naștere și alte documente administrative. Lista serviciilor noastre poate fi găsită pe paginile noastre de contact.