întrebări frecvente

întrebări frecvente

Permisul de conducere este de obicei eliberat în termen de două săptămâni de la solicitarea serviciului și verificarea plății prin selectarea unei livrări cu prioritate ridicată prin intermediul formularului. Puteți aplica pentru aprobare în termen de 7 zile lucrătoare. Acest lucru duce la o creștere semnificativă a prețului total.or sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Toate licențele pe care le oferim costă între practică și service între 760 € și maxim 2100 €. Costul variază în funcție de tipul de permis solicitat și mai ales de motorizarea locală cea mai apropiată de locul de reședință unde trebuie să vă înregistrați. În cazuri rare, acest lucru poate costa mai mult decât plafonul de mai sus.

Serviciul necesită plata în avans deoarece exercițiile, examenele oftalmologice, costurile examenelor, instrucțiunile școlii de șoferi (evident cu date incorecte) trebuie înregistrate și nu putem acoperi aceste costuri pe cheltuiala noastră. Prin urmare, vă rugăm să nu ne contactați pentru a solicita plata după livrare

Folosim doar metode de plată extrem de sigure și de neurmărat pentru siguranța clientului și a noastră, plata pe care o folosim cel mai des și prin criptomonedă, de exemplu bitcoin.

Licența va fi trimisă prin poștă recomandată (termen de livrare 1 până la 2 zile) la adresa pe care ați furnizat-o în formularul de cerere. Veți primi, de asemenea, un număr de urmărire pentru a verifica starea expedierii

Suntem profesioniști în acest domeniu și facem asta de ani de zile cu succes 100%. Pe lângă mărturiile clienților noștri, puteți vizualiza câteva exemple de documente și exemplul video pe site-ul nostru. În fiecare zi primim cel puțin 2-7 comenzi de la clienți din întreaga lume și ei recomandă întotdeauna serviciile noastre atunci când își primesc documentele. Așa că fiți siguri de legitimitatea noastră.

Odată cu trimiterea documentului dvs. prin poștă, vă vom trimite și un disc de verificare, un cod de telefon și un link către o bază de date pe care o veți utiliza pentru a verifica autenticitatea documentului dvs. Cu discul de verificare, puteți vedea toate informațiile dvs. stocate în presupusul sistem de baze de date. Când vedeți informațiile dvs. în sistem, documentul dvs. este un document real. Prin urmare, trebuie să utilizați documentul în mod legal.

Din acest motiv folosim metode de plată și contact pentru a menține confidențialitatea și confidențialitatea maximă a clienților.t